fredag 14 oktober 2011

Matte är jätte snål

100_0024 
får inte mera mat. Jag bönade och bad men icke sa nicke

I tisdag

klippte matte mina klor, jag var rätt så jobbig matte la mig på rygg, bet henne i handen men duktig ändå. Sedan gick vi och hämtade posten, jag fick inte gå utan koppel för matte vet att jag smiter. Fortsatte leka när jag kom hem, är jättepigg. Nu har matte tagit bort Anitas fina filt, gjort en ny till mig. Klippt sönder en madrass lagt den dubbel sen är det en flisfilt på det är så mjukt och gott.

100_0027

Älskar Min Husse

DSCN3081

Söndagen 9 oktober

Idag är det Söndag och husse har åkt och hjälp en kompis, det tycker inte jag om. Vi brukar busa tillsammans men det går bra med matte också. Idag gick vi långpromenad till brevlådan och vände (1 km)gick hela vägen fram och tillbaka, matte sa att jag var duktig. När vi kom hem fick jag godis.
DSCN2951

Igår åkte vi till

Tina och Pontiac. Tina klippte mig lite i ansiktet, så mina ögon syns bättre samt tassarna det var så mycket hår. Sedan var vi ute på promenad jag bara sprang efter Pontiac. Pontiac lekte med mig 2 gånger, å jag blev så glad. Kanske han kommer att tycka om mig när jag blir lite större. La mig i Tinas soffa, blev så trött efter Promenaden.
image